Gratis inloopspreekuur

Home/Gratis inloopspreekuur

Heeft u al van ons gratis inloopspreekuur in Apeldoorn of Nijverdal gebruik gemaakt? Dit is een goede manier om er achter te komen in hoeverre u juridische hulp nodig heeft. Tevens weet u wat de juristen van Legal at Work voor u kunnen betekenen.

Welke redenen kunt u hebben om gebruik te maken van ons gratis inloopspreekuur? Bijvoorbeeld, u heeft een arbeidsjurist nodig en u weet niet goed waar u moet beginnen. Heeft u zorgen over uw huidige werksituatie en u wilt daar eens rustig face-to-face over praten. U heeft vragen over de inhoud van uw contract of over de situatie op uw werk welke gewijzigd wordt. Bent u uitgenodigd voor een functioneringsgesprek en u maakt zich zorgen. Ervaar het gratis inloopspreekuur als laagdrempelig, om de eerste antwoorden te krijgen op uw vragen. Blijkt dat Legal at Work u daadwerkelijk kan helpen, dan kunnen wij u een inschatting geven van de te verwachten kosten.


Gratis inloopspreekuur in Apeldoorn of Nijverdal

Inloopspreekuur Apeldoorn

Op alle dinsdagen is er van 10.00 tot 12.00 uur een gratis inloopspreekuur op ons kantoor te Apeldoorn. Wilt u gebruik maken van het inloopspreekuur in Apeldoorn? Het heeft onze voorkeur om dan een afspraak te maken. Bel 055-5767660 of stuur ons een e-mail. Besluit u op het laatste moment toch te willen langskomen, dan kunt u natuurlijk ook zonder afspraak bij ons terecht.

Inloopspreekuur Nijverdal

Elke derde donderdag van de maand is er van 14.00 tot 16.00 uur een gratis inloopspreekuur op de tweede verdieping van de Zinin Bibliotheek te Nijverdal. Een afspraak maken op deze locatie is niet nodig. Klik hier voor de meest actuele data van het inloopspreekuur Zinin Bibliotheek.